1 Σεπτεμβρίου 2013

Γαμησα την αδελφη μου στον σταυλο.....

Η αδερφή μου η Παναγιώτα είναι μεγαλύτερη από μένα. Όχι πολύ, 3 χρόνια αλλά πάντα μου τόπαιζε μεγάλη. Ζούμε σε ένα χωριό της Μακεδονίας με τους γονείς μας. Το χωριό μας είναι μικρό και ο πατέρας μου είναι κτηνοτρόφος. Όλα τα κάνουμε μόνοι μας γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Κάνουμε βάρδιες όλη η οικογένεια για

τα ζώα. Άλλος τα φυλάει την μία μέρα και άλλος την άλλη. Με τη σειρά. Εγώ επειδή μερικές φορές δουλεύω και στο συνεταιρισμό, μπορώ και την κοπανάω. Γυναίκες δεν έχομε πολλές ελεύθερες γιαυτό και σκέπτομαι να πάω να μείνω στη Θεσσαλονίκη και να παντρευτώ εκεί και να αφήσω το μερίδιο μου από την περιουσία στην αδερφή μου την Παναγιώτα.
Την προηγούμενη εβδομάδα η Παναγιώτα με παρακάλεσε να κάνω τη βάρδια της γιατί είχε να κάνει κάτι άλλο δικό της. Της είπα εντάξει γιατί δεν είχα πρόβλημα. Ξεκίνησα από τα άλογα στο σταύλο να τα ταϊσω. Όταν τους έβαζα σανό και νερό στην ποτίστρα, είδα σε μια γωνία ο σκύλος μας, έχομε δύο τσοπανόσκυλα, να έχει στριμώξει την σκύλα αλλά δεν μπορούσα να δω καθαρά τι γινότανε. Ζύγωσα κοντά και είδα ότι είχαν κολλήσει. Την γαμούσε. Όπως είπα και πριν γυναίκες στο χωριό έχομε λίγες και δεν θέλουνε να εκτεθούνε. Μαζευόμασταν όλοι μαζί οι νέοι του χωριού, παίρναμε ένα ταξί και πηγαίναμε στην πόλη στα μπουρδέλα για να γαμήσουμε. Αλλά κάτι τέτοιες ευκαιρίες δεν τις έχανα γιατί μου αρέσει να βλέπω, καβλώνω και μαλακίζομαι.
Ο σκύλος την είχε καβαλήσει και εκείνη έκανε σαν πουτανάκι αχ και βαχ. Έβγαλα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω αλλά μετά πήγα πιο κοντά μήπως μπορέσω και τα ακουμπήσω αλλά χωρίς να τα διακόψω. Κάθησα στο πάτωμα κοντά τους και την έπαιζα.
-Λάμπρο τι κάνεις εκεί? άκουσα μια φωνή και είδα την Παναγιώτα μπροστά μου.
Είχα λαχανιάσει και δεν μπορούσα να της απαντήσω. Και τι να της πω? Ότι βλέπω τα σκυλιά να γαμιώνται και μαλακίζομαι? Ήρθε πιο κοντά μου και έβλεπε και εκείνη χωρίς να μιλάει.
-Έλα κάτσε δίπλα μου και εσύ να βλέπεις, της είπα.
Κάθησε κοντά μου και τα κοιτάζαμε. Η πούτσα μου είχε πέσει τώρα γιατί ντράπηκα. Η Παναγιώτα ήταν ντυμένη καλά, για έξω και μου είπε ότι δεν θα πήγαινε τελικά. Για πρώτη φορά την πρόσεξα σαν γυναίκα. Ήταν πολύ σέξι και φορούσε μια κολώνια που δεν την είχε ξαναβάλει.
-Πόση ώρα λες να είναι κολλημένα τα σκυλιά? μου είπε.
-Δεν ξέρω πότε αρχίσανε, τώρα τα είδα.
Αυτά δεν μας δίνανε σημασία και ο σκύλος ήταν συνέχεια καβάλα στη σκύλα μας.
-Γιατί φοράς κολώνια? ρώτησα την Παναγιώτα.
-Σαρέσει? τώρα την πήρα, μου είπε.
-Πολύ, για ζύγωσε πιο κοντά να την μυρίσω, της ειπα.
Ζύγωσε κοντά μου. Τα χέρια μου τρέμανε όταν έκανα τα μαλλιά της πίσω για να της μυρίσω τον λαιμό. Δεν μπορούσα να τραβηχτώ από κοντά της. Ήθελα να την ακουμπήσω και να την στριμώξω εδώ και τώρα. Το κατάλαβε αλλά πιστεύω ότι και εκείνη ήταν καβλωμένη που βλέπαμε τα σκυλιά να γαμιώνται. Ζύγωσα πιο κοντά και της φίλησα τον λαιμό. Είχε κλείσει τα μάτια και περίμενε χωρίς να μιλάει. Ξεσηκώθηκα. Της χούφτωσα το ένα βυζί απέξω από την μπλούζα και με το άλλο μου χέρι προσπαθούσα να της ξεκουμπώσω το σουτιέν. Όταν της το ξεκούμπωσα και σήκωσα την μπλούζα της επάνω, έβαλε τα χέρια της να κρύψει τα βυζιά της αλλά και πάλι δεν μου είπε να σταματήσω.
Την πήρα στα χέρια και την ξάπλωσα σε ένα χαμηλό πάγκο που αφήναμε τα εργαλεία μας. Την φίλησα στο στόμα και από τον τρόπο που με φίλαγε με γλώσσα, κατάλαβα ότι είχε πείρα στα φιλιά και στους άντρες. Όπως την είχα ξαπλώσει της σήκωσα την φούστα και έβαλα το χέρι μου μέσα στα μπούτια της. Της φιλούσα τα βυζιά και εκείνη βόγγαγε.
-Πιάστηνε, της είπα και της έβαλα το χέρι στην πούτσα μου.
Μου τράβηξε το φερμουάρ και έβαλε το χέρι της μέσα από το άνοιγμα που είχε το σλιπάκι. Αντί να μου τον χαϊδέψει ανασήκωσε το κεφάλι της και μου τον φίλησε. Εγώ δεν έχασα χρόνο και τον έσπρωξα πιο μέσα και μου πήρε τσιμπούκι. ‘Εγλυφε καλά και γονάτισα και την έγλυψα και εγώ στο μουνί της. Είχε ανοίξει τα πόδια της και τα ακουμπούσε στο πάτωμα. Κάθησα στον πάγκο και της τα έβαλα στο λαιμό μου. Της τον έχωσα πολύ άνετα.
-Γάμα με, γάμα με, μου έλεγε μόνο και τίποτε άλλο. Μάλλον ντρεπότανε.
Αυτό έκανα και εγώ. Την γάμησα και δεν ήτανε παρθένα. Δεν ξέρω με πόσους είχε γαμηθεί αλλά την είχα για πιο ηθική. ‘Εχυσα στον τοίχο απέναντι να μην την λερώσω και όταν τελειώσαμε ανέβασα το παντελόνι μου και έφυγα χωρίς να την κοιτάξω. Αυτό που είδα όμως ήταν ότι και τα σκυλιά απέναντι τελειώσανε μαζί μας.
Να σας πω την αμαρτία μου? Δεν με ένοιαξε τόσο που την γάμησα και είναι αδερφή μου, όσο για το ότι δεν ήτανε παρθένα όπως μας έλεγε και ότι έχασα τόσο χρόνο και πήγαινα στα μπουρδέλα αντί να την γαμάω αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ γραφετε το σχολιο σαςκαι υποχρεωτικα ένα mail για να μπορούμε να σας απαντησουμε.